-->

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

Nu er geen regionale voorronde meer is moest Eindhoven op 4 maart tijdens de ochtendsessie zich proberen te plaatsen voor een plek bij de beste 8 steden van Nederland.

Het begin was een beetje aftasten maar vervolgens werden er prima series neergezet door de dames en heren. Er lag een kort patroon wat goed bespeelbaar was maar we moesten soms wel opletten om niet tever de buitenkant op te zoeken want daar lag iets meer olie waardoor de bal niet meer terugkwam. De ochtendsessie leverde een gemiddelde op van 186,45 en een 7e plaats. Genoeg voor de finale. In de finale begonnen de dames sterk en wisten maar nipt onder te doen voor de heren. Vervolgens schroefden de heren de scores weer tot boven de 200 gemiddeld op. Na de 7e plaats overgedaan te hebben aan Spijkenisse werd het nog spannend om de 5e positie. Na 2 games was de achterstand op plaats 5 (BV Schiedam Walvis) ongeveer 35 pins. Helaas werd dat verschil na 3 games toch nog  groter en was een 6e plaats het hoogst haalbare. Vooraf tekende ik voor deze positie hoewel ik altijd blijf denken dat er meer in zat. Maar toch trots op dit team wat er toch maar stond en met vol enthousiasme voor  het hoogst haalbare ging.

De selectie bestond uit: Dames: Dorette Boelens, Lindy Puik, Marjan Reijbroeck, Samantha van Spelde, Jitske Matveld en Giselle Cardenas. Heren: Aloys Doomernik, Bo Strijbos, Giordano Cardenas, Kenneth Varas, Dennis Claas en Joshua Udink.

http://nbf.bowlen.nl/Portals/11/nbf/wedstrijdbowlen/evenementen/Stedenontm.%20Senioren%202018/SO%202018%20Teams%20Finale.pdf

Coach: Aloys Doomernik

 

Aanvullende gegevens