-->

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

P4143691

 

De allerlaatste speeldag voor de VT&C Ladies. Met 17 punten los van de Tilburg Dolphins vertrokken we op volle oorlogssterkte zondagochtend vroeg naar Hellevoetsluis. De auto volgeladen met vijf dames, bowlingballen en versnaperingen voor tijdens het bowlen.
Gelukkig konden we na ons teambuildings lange weekend in London alles aan!! We waren er helemaal klaar voor. De eerste game dan ook geen probleem om 3 fitte dames op de baan te krijgen (2 wilden bij voorbaat al niet beginnen).
Het plan was om meteen de eerste partij te winnen zodat er geen twijfel mogelijk was, en wij kampioen zouden zijn. Onze 3 superfitte dames lieten geen steekjes vallen en wonnen de eerste partij dik.
Na een verontrustend whatsappje van Bart-Jan bleek dat we nog een partij moesten winnen of in ieder geval nog een punt halen om helemaal zeker te zijn.
Rekenen bleek dan niet ons sterkste punt, maar bowlen des te meer. Gewoon afrekenen met de volgende tegenstander en het kampioenschap was binnen. De laatste 4 games nog een paar wissels vanwege lichamelijke problemen, baanaanpassingsproblemen en/of andere problemen en iedereeen had zijn games weer gespeeld.
Eerlijk gezegd is het toch leuker om een uitdaging te hebben op de baan.
De buit was binnen, de banen niet echt prettig en dan moet je nog 4 games bowlen!! Als echte pro's afgemaakt natuurlijk.


Een paar wapenfeiten:
een mooie eerste 3 games van Dorette! en een mooie hoge game van Esther!!
De prijsuitreiking was een geweldig feest. Helaas geen schavotje en bloemen. Wel een hele mooie beker voor onze sponsors en medailles voor de speelsters. De wedstrijdleidster wilde deze niet omhangen bij ons (geen idee waarom) daarom heeft de teamcaptain onze speelsters gefeliciteerd en de medailles omgehangen.
Als laatste nog even melden dat de versnaperingen weer helemaal top waren.

Vogende jaar gaan we door. Al weten we nog niet in welke klasse en/of welke league.

Als afsluiting hadden onze sponsors ons uitgenodigd voor 'n heerlijk en gezellig etentje bij Lounge 8. Iedereen heeft genoten. Sponsors: Bedankt!!!

Aanvullende gegevens