-->

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

10e EBV Eindejaarstoernooi 2017 Doubles Baker Format

Ook dit jaar organiseren we voor het 10e jaar op rij het populaire eindejaarstoernooi. Zoals elk jaar ook nu weer volgens het baker format. Leuke prijzen voor de top 10, en prijsjes tijdens de games. De organisatie verwacht net zoals de afgelopen jaren een “uitverkocht huis”. We gaan er weer een gezellig bowling toernooi van maken waarmee we het jaar 2017 afsluiten.

Datum: Donderdag 28 December 2017. Aanvang 19:00 uur, graag 30 minuten voor aanvang aanwezig.

Deelname: Open voor Alle EBV leden (Dubbel door spelers zelf samen te stellen). Introducees zijn welkom.

Speelwijze: 6 games volgens het Baker-Format system. De 2 spelers van een dubbel gooien gezamenlijk een game. Speler 1 gooit het 1, 3, 5, 7 en 9e frame. Speler 2 gooit de 2, 4, 6, 8 en 10e frame.
Ook de eventuele nabeurten worden door speler 2 gespeeld.
Er wordt gespeeld met 2 dubbels per baan

Handicap: Handicap 80% van 210. De handicap per dubbel wordt bepaald over het rekenkundig gemiddelde van beide spelers. Gemiddelde volgens de bowlingpas. Introducees zonder bowlingpas spelen met een handicap van 75. Verzoek om je pas gemiddelde op het inschrijfformulier te vermelden. Introducees kunnen vermelden introducé.

Ex-Aequo: Bij het gelijk eindigen van meerdere dubbels, zal de dubbel met de hoogste scratch score voorrang krijgen. Indien er dan nog een gelijke stand is, is de hoogste game beslissend.

Prijzen: Prijzen voor plaats 1 t/m 10. Ook tijdens de series verschillende prijzen. Geklasseerd op dubbel totaal inclusief handicap over de 6 gespeelde games.
Prijs uitreiking rond 22:00 uur.

Inschrijfgeld: € 22,00 per dubbel

Inschrijven: Op formulier op EBV meddelingenbord of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende gegevens