-->

Nav weergave zoeken

Navigatie

Zoeken

Beste spelers van de EBV,
Voor het seizoen 2015-2016 zijn we nog op zoek naar spelers die een uitdaging
zoeken. Wie durft het aan om aankomend seizoen op 8 verschillende patronen zich
te meten met andere spelers.
Speeldag is 1 keer in de maand op woensdagavond en telt niet mee voor je
pasgemiddelde.
Zie ook de uitleg/opzet van deze league.
Schroom niet en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke Sportgroeten,
Rob van den Born
Let’s Try it Out League


Nieuwe opzet Let’s Try it Out
Voor het nieuwe seizoen 2015 – 2016 gaan we de league in een andere jas steken.
De league blijft uiteraard op de woensdagavond en zal 1 x in de maand plaatsvinden.
Er zijn echter enkele veranderingen
1. Er wordt niet meer individueel gespeeld, maar er zal in teamverband gespeeld worden. Het team bestaat uit 2 spelers, eventueel aangevuld met wisselspelers.
2. Zo wordt er niet meer scratch gespeeld, maar iedere speler krijgt een handicap van 80% van 220, net zoals dit gehanteerd wordt in de andere leagues.
3. Er worden per speelavond 4 games gespeeld. (€13,00 per persoon, per speelavond)
4. Tijdens de 8 speeldagen zal er iedere speeldag een ander uitdagend patroon neergelegd worden.
5. Scores die behaald worden, tellen niet mee voor het pasgemiddelde. Dit betekent uiteraard wel dat bijzondere sportprestaties niet aangemeld kunnen worden bij de NBF.
6. Aanvang van de speelavonden is 20.00 uur
7. Ingooien vanaf 19.50 uur
8. Nieuw is ook het volgende. Omdat er iedere speeldag een ander patroon is, zal er ook wat uitleg nodig zijn. Voor diegene die daar interesse in hebben, zal er om 19.30 uur een stukje instructie gegeven worden, hoe het neergelegde patroon te bespelen.
9. Dit zal door Maikel en bij voldoende interesse met een extra bowler verzorgd worden middels uitleg en ook aan de hand van filmpjes op laptop(s) bekeken kunnen worden.
10. Indien nodig zal Maikel ook de bal tegen een gering tarief een behandeling geven (schuren) om het patroon wat er ligt beter te bespelen. Indien dit nodig is uiteraard op tijd overleggen met Maikel. De bal zal daarna ook weer teruggezet worden naar het oppervlak zoals hij eerst was.
Bij deelneming aan deze league betekent het wel dat het team iedere speeldag compleet dient te zijn. Kan een vaste speler niet, dan mag men een reserve inschakelen. Lukt dit echter niet, dan is men ten allen tijde verplicht om voor 2 spelers de speelavond te betalen. 

Aanvullende gegevens