De afgelopen weken zijn de voorronde van de Nederlands Kampioenschappen gespeeld in de Mega. Deze zijn zeer succesvol verlopen voor de deelnemende spelers van de EBV. Liefst 7 van de 9 spelers hebben de finales bereikt.

  • Bij de heren Elite plaatsten Dennis Claas (10e)  en Joshua Uding (12e)  zich voor de singles finale en de Dubbels finale (6e)
  • Bij de Dames A plaatsen Ella Webb en Jessica van Grootheest zich voor de Dubbels finale (3e)
  • Bij de Jongens onder 21 plaatste Vince vd Loo zich voor de singles finale (2e) en Dubbels finale (1e)
  • Bij de meisjes onder 21 plaatste Angelina Salari zich voor de singles finale (1e) en plaatsten Angelina Salari en Aurora vd Houwen zich voor de dubbels finale (3e)
  • Bij de jongens onder 12 zat er helaas geen finale plaats in. Niels Gloudemans werd 13e en Mees Lahaye 14e. Bij de dubbels werden Niels en Mees 5e

Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie en heel veel succes en plezier tijdens de finale!

De finales worden gepeeld op zaterdag 25 juni jeugd, zondag 26 juni senioren en op zondag 3 juli de elite. Finales beginnen om 9 uur.
Stand voorronde.

Namens de NBF en de Eindhovense Bowling Vereniging willen we de booster spelers bedanken voor het meespelen en hun flexibiliteit rekening houdend met de veranderende serie indelingen.
Gerard, Peer, Ruud en Danny dank jullie wel.

Huisleague

lexerbowling

Alles wat onderstreept is kan geselecteerd worden. Zelfs de overgebleven pin(s) is/zijn te zien door de cursor op de 1e worp te plaatsen. De stand van voorgaande seizoenen zijn te selecteren op de pagina van de betreffende league.

 

Stand Blue Monday

Stand Early Birds

Stand Jeugd League

Stand Black Strikes

Stand Vrijdag League

Wijzigingen

Wijziging

Ben je verhuisd, heb je 'n ander telefoon- of mobiel nummer?
Is er iets gewijzigd in je e-mail adres?
Of wil je je afmelden voor de Nieuwsbrief?

Geef je wijzigingen hier door