Oliepatroon seizoen 2022-2023

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:League

Nieuw oliepatroon

Oliepatroon seizoen 2022-2023

Zoals in eerdere publicaties aangekondigd, heeft er een test van oliepatronen plaatsgevonden. Zie mededeling van onze sportcommissaris Aloys Doomernik hieronder.
Het nieuwe patroon zal vanaf maandag 31.10.2022 ingevoerd worden, zodat in de betreffende week alle leagues op hetzelfde patroon spelen.

Hallo allen,

Allereerst wil ik Jeroen en Guido bedanken voor het aandragen van 2 oliepatronen uit de recreatiedatabase.
Vanavond is er door 11 bowlers uit verschillende klassen op beide patronen gebowld en er is unaniem voor het patroon gekozen dat op de banenparen 25 t/m 28 was neergelegd.
Dit patroon is het Bourbon patroon. Het andere patroon was het Main street patroon.
Hoewel het Main street patroon uitdagender en leuker werd gevonden door een aantal bowlers gaven zij wel aan dat dit te lastig kan worden gedurende het seizoen.

Vanwege deze unanieme keuze en het grote verschil in de 2 patronen is de noodzaak voor een 2e testavond overbodig geworden en daarom zal op 19 oktober vanuit het bestuur geen initiatief genomen worden om opnieuw te testen. Danny is wel bereid deze patronen neer te leggen op 19 oktober maar dit zal dan op eigen kosten zijn. Het trainingstarief zal dan van toepassing zijn.

De sportcommissie adviseert dan ook om per 1-11-2022 het bourbon patroon neer te leggen als huispatroon.

Wij willen alle bowlers die de test hebben uitgevoerd bedanken. De betrokkenheid was groot en voor herhaling vatbaar bij een eventuele nieuwe keuze voor een huispatroon.

Met vriendelijke groet,

Aloys Doomernik.

Ik wens iedereen veel succes op het nieuwe Bourbon patroon.